Arsenal fest ove godine u punom kapacitetu, bez fizičke distance i u punom radnom vremenu!

Arsenal fest je prvi festival u ovom delu Evrope koji će otvoriti svoje kapije za trodnevni, celovečernji muzički program, bez distance i u punom kapacitetu, posle više od godinu dana zabrane masovnih okupljanja. Arsenal fest svojim održavanjem šalje celom svetu poruku povratka Srbije u normalu koji svi željno isčekuju već duže vreme. Višemesečno poštovanje i pridržavanje mera, kao i visok stepen kolektivne imunizacije vakcinama, rezultirali su otvaranjem festivala i muzičkih nastupa u Srbiji, a Arsenal fest 24. juna otvara svoja festivalska vrata za sve posetioce.

“Ovo je velika pobeda i radujemo se ponovnom masovnom okupljanju, za koje ćemo svim posetiocima obezbediti siguran i bezbedan provod koji nam je nedostajao” poručuju organizatori.

Festival će posetiocima pružiti mogućnost da u potpunosti uživaju u muzici i programu, bez ikakve bojazni po sebe i okolinu. Protokol je vrlo jednostavan i svako ko bude želeo, moći će da prisustvuje festivalu.

• Posetioci koji su revakcinisani, moći će na ulazu na festival da pokažu potvrdu o izvršenoj imunizaciji.

• Takođe, ulaz je otvoren za posetioce sa validnim obavljenim PCR testom kao i za posetioce koji su preležali koronu i imaju dokaz o postojanju antitela.

• Za sve ostale posetioce, koji nisu vakcinisani ili nisu preležali koronu, organizatori Arsenal festa su obezbedili obavljanje brzih besplatnih antigenskih testova, na osnovu kojih će moći da pristupe festivalskoj zoni.

Na ovaj način, organizatori Arsenal Festa su omogućili posetiociama koncerte bez ograničenja i fizičke distance i pružili mogućnost svima da uživaju u programu. Trenutno je u toku priprema većeg broja lokacija u Kragujevcu na kojima će posetioci moći da urade brze antigenske testove i u narednim danima će biti saopšten proširen spisak.

Zbog velikog interesovanja, Arsenal fest je ove godine rešio da cena festivalskih ulaznica ostane nepromenjena tokom održavanja festivala. Festivalske kapije se otvaraju od 18 časova, i kako bi se izbegle gužve na ulasku, organizatori savetuju posetioce da se na vreme upute ka festivalu. Arsenal fest će raditi u punom kapacitetu, tj. u satnicama za nastup izvođača kao i svake godine do sada. Održava se u Kragujevcu u jedinstvenom prostoru Kneževog arsenala.

Ove godine traje tri dana, a program se odvija na tri bine: Main stage, Garden stage i Explosive DJ stage, koje međusobno povezuje Chill out zona i prateći program unutar festivala.

Ulaznice se mogu nabaviti putem Tickets mreže na linku tinyurl.com/arsenalkarte

Zvanična satnica festivala po danima: https://arsenalfest.rs/2021/06/16/satnica/

Prodajna mesta u Kragujevcu:
• Dom omladine Kragujevac
• Triptih Caffe & Bar
• Da Gama Travel
• Music Store

 

UPDATE:

Besplatni brzi antigenski testovi uz kupljenu festivalsku ulaznicu, posetiocima Arsenal festa biće dostupni već od srede na nekolko lokacija u gradu, za sve one koji nisu imunizovani ili nemaju potvrdu o razvijenom antitelima.
Kako bi se izbegle gužve na ulazima, preporuka je da se ka festivalu i ka zonama testiranja uputite što ranije.

SREDA
07:00 – 21:00 Laboratorija “LabTest”

ČETVRTAK
07:00 – 19:00 Laboratorija “LabTest”
09:00 – 20:00 Ispred Gimnazije
12:00 – 01:00 Dvomostovlje ispred festivala

PETAK
07:00 – 19:00 Laboratorija “LabTest”
09:00 – 20:00 Ispred Gimnazije
12:00 – 01:00 Dvomostovlje ispred festivala

SUBOTA
07:00 – 19:00 Laboratorija “LabTest”
09:00 – 20:00 Ispred Gimnazije
12:00 – 01:00 Dvomostovlje ispred festivala

Arsenal fest je svojim posetiocima omogućio da mejlom iskomuniciraju u vezi svih dodatnih informacija koje su im potrebne, a tiču se brige o posetiocima healthcare@arsenalfest.rs

Leto može da počne!
Vidimo se na Kneževom arsenalu.

ARSENALFEST XI

Arsenal Fest 26. jun 2021.

Završne večeri u jedinstveni prostor "Kneževog arsenala", nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, dolaze Osvajači (koji slave 30 godina od prvog albuma "Krvi i led"), srpski Irci Orthodox Celts i premijerno pred našu publiku svetski gitarski heroj Yngwie Malmsteen,...

Arsenal Fest 24. jun 2021.

Na Main Stage-u Arsenala prve večeri sviraće legendarni Partibrejkers, institucija domaće muzike Bajaga i Instruktori i folk pankeri Brkovi. Na Garden Stage-u prve večeri sviraju kultni bendovi Bjesovi, KBO!, Obojeni program i Repetitor, a uz njih Darkshines, Keni...

Arsenal Fest 25. jun 2021.

Main Stage-u Arsenala 25. jun pripada zagrebačkim pank rokerima Hladnom pivu, internacionalnoj Balkan-ska atrakciji Dubioza kolektivu i australijskom muzičaru Dub FX-u. Vlasnik hitova "Flow", "Love Someone" i "So Are You", koji je već bio oduševio publiku Arsenala...

ARSENAL
FEST 11

Dan(a)

:

Sat

:

Minuta

:

Sekundi

Arsenal kroz zvanične “Aftermovie” zapise! [video]

Arsenal kroz zvanične “Aftermovie” zapise! [video]

Arsenal fest vam predstavlja seriju zvaničnih aftermovie zapisa sa ovogodišnjeg izdanja festivala. Proteklog vikenda, tačnije od 24. do 26. juna, održan je trodnevni program Arsenal festa. Šarenolik lajnap privukao je publiku različitih starosnih dobi i interesovanja,...

opširnije
Informacije i linkovi na jednom mestu! Arsenal Fest 2021

Informacije i linkovi na jednom mestu! Arsenal Fest 2021

• Prodajna mesta Ticketsa u svim gradovima https://www.tickets.rs/partners • Online kupovina ulaznica https://tinyurl.com/arsenalkarte • Česta pitanja https://tinyurl.com/arsenalQA • Lokacija Arsenal festa https://goo.gl/maps/jjmvMAtMwmzHwhDC9 • Prodajna mesta u...

opširnije