Ulaznice

Dostupne karte

Arsenal Fest
Svi dani

Komplet

4500rsd
Komplet ulaznica za sve festivalske dane bez ograničenja
Kupi
Arsenal Fest
Svi dani

VIP

12000rsd
VIP ulaznica za sve festivalske dane bez ograničenja
Kupi

Često postavljana pitanja

Da li osobe sa invaliditetom imaju neke povlastice?

Zbog ograničenog festivalskog prostora nažalost, nismo u mogućnosti da obezbedimo posebno mesto za lica sa invaliditetom.

Osoba sa invaliditetom ne plaća ulaz na festival, ali njegov pratilac plaća.

Koja je razlika između VIP i regularne karte?

VIP zona je izdignuta platforma sa barskim stolovima koja prima određen broj ljudi zbog komoditeta i komfora, sa najboljim pogledom na binu, uz razne pogodnosti, o kojima ćemo vas detaljno obavestiti.

Da li i dalje važe karte kupljene za nastup "The 1975"?

Sve kupljene ulaznice za prvi dan Arsenala važiće za 28. jun, a zamena je moguća za bilo koji drugi festivalski dan. Zamena za komplete karata je takođe moguća uz doplatu. Takođe, omogućena je kupovina karata za 28. jun prema kojoj, za kupovinu četiri dnevne karte, jednu dobijate gratis.

Povraćaj neiskorišćenih karata je moguć od 3. jula do 3. avgusta 2023. godine na prodajnim mestima gde je ulaznica i kupljena. Svi oni koji su ulaznice kupili online, za povrat novca bi trebalo da se obrate na mejl kontakt@tickets.rs. Refundacija novca neće biti moguća ukoliko je kupac ulaznicu iskoristio.

Šta znači cashless?

Cashless (kešles) znači beskontaktni sistem plaćanja. To znači da će se sva plaćanja u okviru festivalskog prostora obavljati putem kartica za plaćanje, koja će moći da se nabavi u kampu i na samom festivalu, na jasno obeleženim mestima.

Kupovina kartica se može vršiti u gotovini, a može i putem platnih kartica.

Prilikom preuzimanja kartice, potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 100rsd, a zatim uplatiti željeni iznos za kupovinu na festivalskom prostoru.

Pri kupovini, potrebno je prisloniti karticu na obeleženo mesto na aparatu, a nakon zvučnog signala, određen iznos novca će automatski biti umanjen sa kartice.

Raspoloživo stanje na kartici se može proveriti na bilo kom prodajnom mestu, tako što ćete prisloniti karticu na aparat za beskontaktno plaćanje.

Organizatori Arsenal Festa ne snose odgovornost za naknadu u slučaju gubitka ili oštećenja kartice za plaćanje.

Gde se nalazi festivalski prostor?

Arsenal Fest se održava u prostoru stare vojne fabrike u Kragujevcu – Knežev Arsenal koji se nalazi u samom centru grada.

Adresa lokacije je : Trg Topolivaca bb, 34000 Kragujevac, Srbija

Kliknite za mapu:
https://goo.gl/maps/TXwyusr6rM5v6FCb7

Da li sa ulaznicom mogu da posetim sve bine i sve koncerte i DJ setove?

Sa validnom ulaznicom, svaki posetilac može bez problema obilaziti ceo festivalski prostor i prisustvovati svim muzičkim događajima na festivalu tog dana.

Da li sa kamp ulaznicom mogu da uđem i na festival?

Ulaznica za kamp vam ne obezbeđuje ulaz na sam festivalski prostor.

Ulaznicom dobijate samo mesto u kampu, a na vama je da obezbedite sve ostalo – šator, vreće za spavanje… i sve ono što vam je neophodno za četiri dana festivala, a ono što vam organizatori obezbeđuju jesu svi neophodni uslovi za održavanje higijene.

Arsenal Kamp nalazi se u Velikom Parku u Kragujevcu, pored samog ulaza na stadion Čika Dača. Ulaznica košta 1.500 dinara. Možete je preuzeti na ovom linku ili na prodajnim mestima Tickets.rs u vašem gradu.

Gde se mogu kupiti karte u Kragujevcu?

Prodajna mesta u Kragujevcu za kupovinu ulaznica su:

Delfi Knjižara Kragujevac
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 30

Malutas travel
Miloja Pavlovica 9

OMV – Kragujevac
Kneza Mihajla bb

Trafika 11
Kralja Petra I 32v

Da li deca plaćaju ulaznice i kakva je obaveza staratelja?

Deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

Obaveza je svih maloletnika da pored sebe imaju punoletnog staratelja. Staratelj mora da ima svoju validnu ulaznicu i na ulazu potpisuje izjavu da je pod punom krivičnom i materijalnom odgovornosti odgovoran za maloletno lice sa kojim je došao u festivalski prostor.

Izjavu staratelja možete preuzeti OVDE.

Skrećemo pažnju da je u pitanju festival koji koristi jako ozvučenje i osvetljenje, pa će možda smetati deci i senzitivnijim posetiocima festivala.

Da li se može izlaziti sa festivala i vraćati sa istom ulaznicom?

Sa validnom ulaznicom, ulaz je moguć samo jednom, tako da ukoliko posetilac izađe u nekom trenutku iz festivalskog prostora neće mu biti omogućeno da se vrati.