Politika privatnosti

SADRŽAJ

Portal Arsenal Fest svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju internet vesti, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja, video sadržaje. Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Portal Arsenal Fest zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja portala kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo portala Arsenal Fest bez obaveze prethodne najave.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Portal Arsenal Fest može prikupljati izvesne informacije ili lične podatke automatski generisane ili obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika portala (u daljem tekstu: podaci o korisnicima). Podaci o korisnicima mogu da uključe i informacije koje je moguće individualno identifikovati u odnosu na određeno lice (IP adresa), kao i zbirne informacije o korisnicima.
Portal Arsenal Fest poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika.
Portal Arsenal Fest može da prikuplja lične podatke korisnika samo uz njihovu saglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika portala, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

KOLAČIĆI(COOKIES)

Kolačić je mali fajl koji sajt postavlja na vaš računar, da bi se sačuvala specifična podešavanja sajta tokom vašeg pregleda stranica. U standardnoj postavci vaš računar prihvata kolačiće i ta opcija se može isključiti u vašem pretraživaču. ali time može da se utiče na način prikaza i funkcionisanja portala Arsenal Fest ili njegovih delova.
Pored standarnih, na vaš računar mogu biti postavljeni i kolačići trećih lica, pre svega oglašivača i spoljašnjih sistema za analitiku.
Bez obzira na prirodu i svrhu korišćenja, kolačići ne prikupljaju lične podatke korisnika usluga portala Arsenal Fest, čime je privatnost korisnika zagarantovana.

LINKOVI NA DRUGE INTERNET STRANICE I OGLAŠIVAČI

Portal Arsenal Fest sadrži podatke i informacije, kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal Arsenal Fest nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.
Portal Arsenal Fest nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu Arsenal Fest, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu Arsenal Fest. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu i izvan portala Arsenal Fest isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, te portal Arsenal Fest nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.