03.25.2020.

Arsenal Fest 26. jun 2021.

Završne večeri u jedinstveni prostor „Kneževog arsenala“, nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, dolaze Osvajači (koji slave 30 godina od prvog albuma „Krvi i led“), srpski Irci Orthodox Celts i premijerno pred našu publiku svetski gitarski heroj Yngwie Malmsteen, koji poručuje: „Jedva čekam da vas sve vidim tamo!“. Posebno treba istaći da se velika, zaslužna grupa domaće rok muzike Riblja čorba 26. juna u Kragujevcu vraća nastupima nakon izuzetno teške godine tokom koje su zbog Kovid-19 izgubili Mišu Aleksića (1953-2020).
„Arsenal je prva svirka Čorbe bez našeg brata Miše. Poslednji put smo svirali 29. februara 2020. u Kranju sa Mišom. Biće nam nezamislivo teško bez njega na basu, ali znamo da nas on odozgo gleda i tera da nastavimo dalje. U Kragujevcu će na basu biti naš tehničar, a inače basista grupe Orvel 69, Ivan Stanković Ivke, koji je već jednom menjao Mišu u Kruševcu. Tačno je da dugo nismo svirali i svi smo veoma uzbuđeni zbog nastupa na Arsenalu. Lično, uvek imam tremu, a sada na samu pomisao na nastup umirem od straha. Ali vežbaćemo i bićemo odlični, jer to dugujemo i našim vernim navijačima i Miši“, poručuje Bora Đorđević.
Na Garden Stage-u treće veče pripada Kanda Kodži i Nebojši, Pero Defformer-u, Texas Flood-u, Peter Vein-u, Dead Joker-u, Gazorpazorpu, Ivanu Jegdiću, Voyage-u i Sajsi MC.
Na Explosive DJ Stage-u  26. jun u rustičnom zdanju „Čaurnice“ nastupaju Sale Jovanović & Markwood (LIVE), Hunckie b2b Petrovitz YU, Wise D & Kobe i Dejan Milošević.