06.23.2020.

Podsećanje: Arsenal 10 sa ElOrg-om, ČBS, KBO!… U Kragujevac 2021. dolaze Gogol, Dubioza, Yngwie…

Podsećamo još jednom da je Arsenal Fest trebalo da počne sutradan 24. juna u Kragujevcu, ali je usled svima dobro poznate situacije sa globalnom pandemijom Kovid-19 planirani program prebačen za narednu godinu. Stoga na Arsenal Fest tek naredne 2021. godine dolaze 24. juna Gogol Bordello, 25. juna Dubioza kolektiv, 26. juna Yngwie Malmsteen, a nadamo se uskoro i dogovoru o datumima za Sum 41 i Placebo.

VAŽNO! Kupljene ulaznice za prvobitno najavljeni program važe za Arsenal Fest 2021. godine i nije ih potrebno menjati! Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. jula:
– Ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs.
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Arene.
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda – poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.
– Ulaznice kupljene u Kragujevcu vraćaju se u Domu omladine i Da Gama Travel-u.

Jubilarni Arsenal Fest 10 biće ipak održan ovog leta, ali u drugačijem obliku. Arsenal 10 otvaraju u subotu 4. jula (od 21:00) Električni orgazam, Čovek bez sluha i KBO! u prostoru „Zastavine bašte“ u Kragujevcu, gde će svakog vikenda, tokom narednih mesec dana, biti održavane svirke značajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, uz tribine, projekcije filmova i drugi festivalski prateći program.

Arsenal Fest biće održan uz neophodne mere zaštite zdravlja posetilaca u skladu sa preporukama i propisima nadležnih organa.

Ulaznica za prvo veče Arsenala 10 na kome 4. jula nastupaju Električni orgazma, Čovek bez sluha i KBO! košta samo 500 dinara preko mreže i prodajnih mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu u Domu omladine i Da Gama Travel-u.