06.11.2024.

Lil Pump vas poziva na Arsenal Fest 2024!

Reper Lil Pump biće deo Arsenal Festa 28. juna, kada će i nastupiti na Main stage-u.

„Šta ima, ljudi?! Nastupiću na Arsenal festivalu u Srbiji, 28. juna. Pobrinite se da odmah nabavite svoje karte“, rekao je reper u video poruci koju je poslao Arsenal Fest timu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arsenal Fest (@arsenalfest)

Pump se istakao kao deo scene SoundCloud repa krajem 2010. godine. Skrenuo je pažnju šire publike singlom „Gucci Gang“ iz 2017. godine, koji je zauzeo treće mesto na Billboard Hot 100 listi i bio najava za njegov debitni studijski album „Lil Pump“.

Iako su njegov hit kritičari i deo publike loše primili, ona je ipak dobila pet ploča od strane RIAA (Udruženje diskografske industrije Amerike), dok je album zauzeo treće mesto na Billboard 200 listama.

U naredne dve godine nastavio je uspeh sa pesmama „I Love It“, „Esskeetit“, „Drug Addicts“, „Butterfly Doors“, „Be Like Me“ i „Welcome to the Party“ za soundtrack filma „Deadpool 2“.

Drugi studijski album, „Harverd Dropout“ objavio je 2019, a treći „Lil Pump 2“ 2023. godine.

Na otvaranju Arsenal Festa 2024, na glavnoj sceni će u četvrtak 27. juna nastupiti holivudski superstar Keanu Reeves sa bendom Dogstar, Asian Dub Foundation, Partibrejkers i Brkovi, a sutradan, 28. juna, pored Lil Pumpa, Bijelo dugme, Nouvelle Vague i Coby. Garden stage će tokom sve tri festivalske večeri takođe obilovati sjajnim imenima – Ničim izazvan, Keni nije mrtav, Jarboli, Ritam nereda, Mortal Kombat, Nik West, E-play, Savršeni marginalci…

Pojedinačne ulaznice i kompleti su u prodaji po starim cenama do 15. juna u podne. Karte za prvi i drugi dan još uvek koštaju 2.700, a za treći dan 2.900 dinara. Cena kompleta karata za sve tri večeri je 5.500 dinara.

Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.