06.23.2024.

Rouzi doneo u Srbiju loptu sa kojom je naš nacionalni tim igrao protiv Slovenije

Rouzi na Evropskom prvenstvu u fudbalu
Privatna arhiva

Reper Rouzi imao je nedavno priliku da izađe na teren Alijans arene u Minhenu, nakon utakmice Srbija – Slovenija, i preuzme loptu kojom je igrao naš nacionalni tim, i donese je u Srbiju!

„Adidas mi se javio i pitao da li želim da preuzmem loptu. Mnogo je bila dobra prilika da ne pristanem na nju. Iskreno, nisam bio svestan koliko je zapravo to velika stvar, dok nisam izašao na teren, pred toliko ljudi. Osećao sam se kao da treba da budem tamo, ne znam zašto. Nisam imao tremu…“, rekao je Rouzi i dodao da „nije upoznao nikog iz našeg tima“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rouzi (@akarouzi)

„Nažalost, nisam nikog upoznao, ali doživeo sam atmosferu navijača, pipnuo sam travu, malo i gricnuo travu sa Alijans arene i pokupio loptu koja nosi veliku simboliku i dobio priliku da je odnesem u FK Borac Progar,  rodno mesto moje majke. To je baš onako lepa ciklična priča. Otišao sam na Evorpsko prvenstvo, na utakmicu Srbije, pokupio loptu, izašao na teren i odneću je negde gde stvarno znači“, objašanja reper.

Podsetimo, Rouzi će nastupiti na Arsenal Festu 28. juna na Garden stage-u. Scenu će deliti sa Mimi Mercedez, Vojkom V, Jet Vesperom, Ritmom nereda, Mortal Kombatom…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arsenal Fest (@arsenalfest)

Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.