06.27.2024.

Kada se otvaraju i zatvaraju kapije, ko ima besplatne ulaznice, šta nije dozvoljeno unositi na festival…

Adresa Arsenal Festa je Trg Topolivaca 4, dok je sam ulaz na festival iz Kosovske ulice. Kapije festivala otvaraju se svakog dana u 18 časova, a zatvaranje blagajne i ulaza je u 01.30 časova, nakon čega nije moguće ući u prostor Kneževog Arsenala.

Zbog očekivanog velikog broja posetioca apelujemo na to da se na festival dođe ranije kako bi se izbegle gužve na kapijama.

Na samom ulazu biće omogućena, na vidno označenim mestima, kupovina karata, preuzimanje narukvica za VIP 1, VIP 2 i VIP 3 ulaznicama, kao i kupovina Cashless kartica.

Festivalske narukvice važe za jednog posetioca i omogućavaju jedan ulazak svakog festivalskog dana, a narukvicu nije dozvoljeno skidati za vreme festivala. Posetiocima sa dnevnim kartama ulaz je omogućen samo jednom. Ukoliko posetilac izađe u nekom trenutku iz festivalskog prostora, neće mu biti omogućeno da se vrati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arsenal Fest (@arsenalfest)

Deca do 10 godina ne plaćaju ulaz, a obaveza svih maloletnih osoba jeste da pored sebe imaju punoletnog staratelja. Staratelj mora da ima svoju validnu ulaznicu i na samom ulazu potpisuje izjavu da je pod punom krivičnom i materijalnom odgovornosti odgovoran za maloletno lice sa kojim je došao u festivalski prostor. Skrećemo pažnju da je u pitanju festival koji koristi jako ozvučenje i osvetljenje, pa može smetati deci i senzitivnijim posetiocima festivala.

Ljudi sa invaliditetom imaće besplatan ulaz na festival i festivalski program, dok će njihovi pratitelji/staratelji plaćati standardnu cenu ulaznice. Potrebno je poneti dokument koji potvrđuje invaliditet, u slučaju da nije vidljiv. Na festivalskom prostoru nema posebno obeleženog mesta za osobe sa invaliditetom.

PRAVILA ARSENAL FESTIVALA

Na festival NIJE MOGUĆE unositi opijate, oružje, flaše, konzerve, hranu i pića kupljene izvan festivalskog prostora, dezodoranse, parfeme, fotoaparate, kamere…