06.27.2024.

Privremeni režim saobraćaja u Kosovskoj ulici zbog održavanja Arsenal Festa

Autobusi Javnog transporta putnika saobraćaće izmenjenom trasom od 27. do 29. juna od 18.00 do 03.00 i biće na sledećim linijama:

Vozila na liniji 2 smer B (Novi Milanovac) Petrovac – Žraljica i liniji 17 smer A Baljkovac – Dom starih (Jezero) upućuju se iz ulice Stojana Protića levo u ulicu Pariske komune, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar, pa desno u ulicu 27. marta i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 3 smer B (Vodovod) Bresnica – Denino brdo i liniji 14 smer A Trmbas – Kvantaš upućuju se iz ulice Dr Jovana Ristića u ulicu Pariske komune, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar, desno u ulicu 27. marta i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 13 smer A Trmbas – Grošnica upućuju se iz ulice Dr Jovana Ristića u ulicu Pariske komune, zatim levo u ulicu Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji 601 smer B Ćiftina Ćuprija – Bukorovac upućuju se iz ulice Dr Jovana Ristića u ulicu Pariske komune, zatim pravo u ulicu Dr Zorana Đinđića, levo u ulicu Nikole Pašića, zatim u ulicu 27. marta, levo u ulicu Lapenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

PARKING

Ne postoji festivalski parking za posetioce.

Na 200m od Kneževog Arsenala nalazi se parking Trg Crvenog Barjaka, na 200m parking hotela „Kragujevac“, na 800m parking kod Suda (kod Vartex-a), na 800m parking Robne kuće, na 1km Gradska garaža (višeetažna), iza poslastičarnice Srce.