06.27.2024.

Svi detalji Arsenal Kampa: Kada se otvaraju i zatvaraju kapije, gde se mogu nabaviti ulaznice, pravila…

Arsenal Kamp nalazi se u Velikom Parku u Kragujevcu, pored samog ulaza na stadion Čika Dača – Kralja Milana IV 102. Kamp se otvara 27. juna u 12 časova, a kapije Arsenal Kampa zatvaraju se 30. juna u 12. časova. Kamp će biti otvoren 24 sata.

Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima, a u Kragujevcu:

Delfi Knjižara Kragujevac
Kralja Aleksandra I Karađorđevića 30

Malutas travel
Miloja Pavlovica 9

OMV – Kragujevac
Kneza Mihajla bb

Trafika 11
Kralja Petra I 32v

Neophodno je da svaki kamper kupi Arsenal Kamp ulaznicu. Ulaznicom dobijate samo mesto u kampu, sa njom ne možete ući na festival.

Obavezno je imati ištampanu kartu!

Kupovinom karte, po ceni od 1.500 dinara, obezbeđujete mesto u kampu za sva tri dana festivala. Svaki kamper obezbeđuje svoju kartu. Na vama je da obezbedite sve ostalo – šator, vreće za spavanje, bežične punjače za telefone, lampe, suvu hranu, piće… i sve ono što vam je neophodno za tri dana festivala, a ono što vam organizatori obezbeđuju jesu svi neophodni uslovi za održavanje higijene (tuševi se nalaze u prostorijama stadiona Čika Dača).

Strogo je zabranjeno paljenje vatre!

U slučaju da želite da spavate u kamperu, kombiju ili automobilu, moguće je parkirati u okviru Čika Dača stadiona, ali isključivo na obeleženom mestu za vozni park. Travnata površina predviđena je za šatore, vreće za spavanje… Iako je kamp otvoren non stop, neophodno je poštovanje drugih kampera i dnevnog reda kampa.