CASHLESS

Na Arsenal Festu 2023. će po prvi put biti omogućen beskontaktni sistem plaćanja. To znači da će se sva plaćanja u okviru festivalskog prostora obavljati putem kartica za plaćanje, koja će moći da se nabavi na samom festivalu, na jasno obeleženim mestima – na samom ulazu u festivalski prostor, kod Explosive i kod Main stage-a.

Kartica za plaćanje je jedino zvanično sredstvo za plaćanje pića, hrane i ostalih proizvoda na Arsenal festivalu.

Cena Cashless kartice je 100rsd, a nakon kupovine uplaćujete željeni iznos na nju i koristite je kao jedino sredstvo plaćanja na festivalskom prostoru. Uplaćivanje novca na kartice moguće je samo u dinarskoj protivvrednosti, dok se putem platnih kartica može uplaćivati i u drugim valutama.

Pri kupovini, potrebno je prisloniti karticu na obeleženo mesto na aparatu, a nakon zvučnog signala, određen iznos novca će automatski biti umanjen sa kartice.

Raspoloživo stanje na kartici se može proveriti na bilo kom prodajnom mestu, tako što ćete prisloniti karticu na aparat za beskontaktno plaćanje.

Povraćaj nepotrošenih sredstava biće moguć u svakom trenutku za vreme sva četiri festivalska dana u Cashless kućicama. Neophodno je da se refundacija izvrši na i tokom festivala, jer naknadni povraćaj sredstava neće biti moguć.

Organizatori Arsenal Festa ne snose odgovornost za naknadu u slučaju gubitka ili oštećenja kartice za plaćanje.