06.23.2024.

„Svaka limenka se računa“ i ove godine na Arsenal Festu

Svaka limenka se računa
LiveProduction

Na Arsenal Festu, i ove godine, biće sprovedena akcija „Svaka limenka se računa“. Cilj ovog programa jeste podizanje svesti kod ljudi o reciklaži i čuvanju životne sredine.

U saradnju sa kompanijom Ball Packaging i projektom „Svaka limenka se računa“ na licu mesta biće organizovano sakupljanje iskorišćenih aluminijumskih limenki za piće u cilju njihove reciklaže.


Promoterke sa rančevima, u koje je mogući odložiti iskorišćenu limenku, biće na licu mesta a zahvaljući smart flex sistemu najodogovrniji posetilac svakog dana biće nagrađen kartom za naredno izdanje Arsenal Festa.

Na licu mesta biće postavljena Pixelata, svojevrsno platno napravljeno od limenki, koje će takođe na kreativan način podsećati posetioce na značaj i potencijal reciklaže.

Podsetimo…

LiveProduction

Na otvaranju Arsenal Festa 2024, na glavnoj sceni će u četvrtak 27. juna nastupiti holivudski superstar Keanu Reeves sa bendom Dogstar, Asian Dub Foundation, Partibrejkers i Brkovi, a sutradan, 28. juna, pored Lil Pumpa, Bijelo dugme, Nouvelle Vague i Coby. Garden stage će tokom sve tri festivalske večeri takođe obilovati sjajnim imenima – Ničim izazvan, Keni nije mrtav, Jarboli, Ritam nereda, Mortal Kombat, Nik West, E-play, Savršeni marginalci…

Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.