06.27.2024.

I ovogodišnje izdanje Arsenal Festa biće u duhu zaštite životne sredine: Trajne plastične čaše, „Svaka limenka se računa“…

TRAJNE PLASTIČNE ČAŠE

Na Arsenal Festu 2024 neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će za piće služiti samo trajne plastične čaše koje možete nabaviti po ceni od 150rsd, čija kupovina će biti omogućena na svim šankovima širom prostora.

SVAKA LIMENKA SE RAČUNA

Ovogodišnje izdanje Arsenal Festa, kao I prethodno biće u duhu zaštite životne sredine i odgovornog odnosa prema prirodi. U saradnju sa kompanijom Ball Packaging i projektom Svaka limenka se računa na licu mesta biće organizovano sakupljanje iskorišćenih aluminijumskih limenki za piće u cilju njihove reciklaže. Promoterke sa rančevima, u koje je mogući odložiti iskorišćenu limenku, biće na licu mesta a zahvaljući smart flex sistemu najodogovrniji posetilac svakog dana biće nagrađen kartom za naredno izdanje Arsenal Festa.

Na licu mesta biće postavljena Pixelata, svojevrsno platno napravljeno od limenki, koje će takođe na kreativan način podsećati posetioce na značaj i potencijal reciklaže.

—–

Kao zvanično osiguranje, UNIQA se pridružila prijateljima Arsenal Festa i pobrinula da festival i svi njegovi posetioci budu osigurani. Uz ovo partnerstvo, zagarantovana je dobra i sigurna zabava.