petak, 28. jun 2024

Kristijan Molnar

Kristijan Molnar

Drugog dana festivala nastupiće Kristijan Molnar.


O IZVOĐAČU

Kristijan Molnar je jedan od omiljenih beogradskih DJ-eva. Prvenstveno poznat i cenjen po svojoj radio emisiji „Kristalizacija“, Kristijan je posvećen promociji uzbudljivih izvođača i emitovanju širokog spektra „pikantne“ muzike – od dub tehna, tvista diska, NYC hausa, čudnog darka i modernog talasa, gorkih bitova do slatkog soula.

Od 2006. godine, kada je počeo svoju avanturu u svetu elektroničke muzike, a pogotovo nakon ugovora sa FM stanicom, Kristijan je stalna figura na srpskoj muzičkoj sceni i na većini velikih elektronskih događaja. Pored toga, njegova internacionalna karijera sve je jača sa nastupima u Holandiji, Švajcarskoj, Francuskoj, Gruziji, Kipru i Hrvatskoj.

Zabave koje ће se dugo pamtiti su Stereotip, završnica Dance Arene na Exit festivalu, njegovi nastupi na Sonus festivalu, Lovefest, Sea Dance, kao i H A ï K U zabava u Parizu i nedavno Boiler Room sesija u 20/44.

Delio je DJ pult sa velikim i moćnim imenima poput Black Coffea, Âmea, Rødhåda, Dixona, Morphosisa, Jeffa Millsa, Red Axesa, Tale of Usa, Joba Jobsea i mnogih drugih.